Musholm Bugt Feriecenter
Musholm Bugt Feriecenter

Succesfuld Universelt Design & tilgængelighed kræver: Strategi, brugerviden, proces & kommunikation! 

photo_text_disability

Rådgivning

Bexcom rådgiver offentlige og private aktører om Universelt Design, tilgængelighed, brugerbehov og processer samt kommunikation. Vi lægger stor vægt på potentialet for både brugere og virksomheder. Rådgivningen bygger på bred viden og erfaring med inddragelse af ældre og mennesker med funktionedsættelse, analyse, strategi og på tværfagligt samarbejde. 

feets_and_wheels_of_a_wheelchair_photo_KB

Bruger-& interessentinddragelse

Bexcom udarbejder strategier, brugerprofiler og gennemfører brugerinddragelse. Inddrages de potentielle brugere og kunder gennem hele processen, kan din virksomhed blive klogere på samspillet mellem mennesker og bolig, services og produkter og dermed finde innovative løsninger. 
 

drawing_of_a_mouth_ear_and_a_speech bubble

Det siger de...

”Karin Bendixen har spillet en uvurderlig rolle i tilblivelsen af projektet til Musholm Bugt Feriecenter. Hun har med sin viden og evne til at skabe rum for inklusion bidraget til, at inddragelsen af handicappede brugere blev reel og direkte forankret i projektets løsninger fra start til slut. Karin har med sit smittende engagement og direkte tilgang til...(fortsæt)
Anders Tyrrestrup, Founding partner,  AART architects.

Kort om Bexcom

Bexcom er en konsulent- og projektvirksomhed etableret i 2004 af Karin Bendixen. Bexcoms styrke og kompetence bygger på mere end 25 års national og international erfaring, velfunderet research, tværfaglig viden indenfor kommunikation, inkluderende design- og arkitektur og metoder. Bexcom samarbejder med en bred vifte af kompetente personer med tværfaglige kompetencer.